اجاق پلوپز گازی

//اجاق پلوپز گازی
اجاق پلوپز گازی۱۴۰۲/۵/۱۸ ۱۱:۰۵:۴۷

توضيحات پروژه

اجاق پلوپز گازی:

اجاق پلوپز گازی یا اجاق کوره دار صنعتی،که با نام اجاق زمینی نیز شناخته می شود،دستگاهی است که برای پخت غذاهایی با حجم زیاد که امکان پخت آنها بر روی اجاق های مبله وجود ندارد استفاده می شوند و دارای ردیف شعله و یا کوره پخت هستند.تفاوت اجاق گاز کوره ای و ساده در وجود مشعل کوره ای در قسمت وسطی آن برای ایجاد حرارت بیشتر در جوش آمدن هرچه سربعتر مواد غذایی مایع، آب برنج و غیره می باشد.

چگونگی دسته بندی

اجاق های زمینی براساس تعداد ردیف‌های کوره‌ای و شعله هایی که دارد و همچنین از نظر ابعاد و جنس بدنه طبقه بندی می‌شوند.
این اجاق با سوخت گاز شهری و کپسول مایع قابل استفاده است.
اجاق زمینی دارای شعله های ریخته گری شده با چدن داکتیل و نرمالیزه شده می باشد که از مقاومت مکانیکی و حرارتی بالاتری برخوردار است.
برای کلیه آشپزخانه های صنعتی مانند رستوران ها،هیئت ها،هتل ها،کیترینگ ها و….مناسب می باشد.

ابعاد

این اجاق گاز دارای ابعاد ۷۰×۷۰ سانتی متز، ارتفاع ۴۰ سانتی متر و فاصله شعله از محل قرار گیری ظرف ۱۲ سانتی متر می باشد.
ابعاد و جنس این اجاق پلوپز قابل تغییر بود و قابلیت شخصی سازی دارد تا هرجه بیشتر و بهتر جوابگوی نیازهایتان باشد.

نحوه تعمیر و نگه داری

  • در صورت سررفتن غذا بر روی اجاق پلوپز،بهتر است برای جلوگیری از گرفتگی منافذ شعله ها، نسبت به تمیز کردن آن ها اقدام کنید.
  • اگر در شهرهایی که درصد رطوبت هوا زیاد است، مانند هرکدام از شهرهای استان گیلان،حضور دارید بهتر است پس از اتمام کار اجاق پلوپز گازی را بپوشانید.
  • بهتر است که هر هفته اجاق پلوپز گازی تمیز و هر چند ماه منافذ شعله ها هواگیری شود.
  • اجاق پلوپز گازی سه شعله،توسط شرکت ایده آل آرسس پاسارگاد طراحی شده و به نسبت نیاز شما در ابعاد و متریال های مختلف شخصی سازی می شود.

    جزئيات پروژه

    دسته ها